Frank Geerdink komt het team van fysiocare Pleij versterken vanaf 23 augustus


Ik ben Frank Geerdink en ruim 25 jaar enthousiast als fysio-manueel therapeut binnen diverse velden in de zorg werkzaam.

 

Na de reguliere opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding  manuele therapie te Amersfoort gevolgd (afgestudeerd in 1998) en in 2008 mijn Master diploma manueel therapie behaald.

 Een hele boeiende opleiding die me in staat stelt om me naast het behandelen van patiënten ook te richten op onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

De eerste 18 jaar van mijn professionele loopbaan heb ik gewerkt binnen het revalidatiecentrum het Roessingh te Enschede. Hier binnen diverse teams (o.a. neurologie, orthopedie, kinderrevalidatie en het werken met  “ chronisch pijn”) geparticipeerd en veel ervaringen opgedaan met interdisciplinair samenwerken. Tevens in grote projecten werkzaam geweest in combinatie met het RRD (Roessingh Research and Development) waar mijn interesse is ontstaan voor de wetenschappelijke bijdrage aan de zorgontwikkeling.

Naast mijn ervaringen in de revalidatie ben ik de laatste jaren ook actief in de eerste lijns zorg. Waar de beweging richting 1,5 lijnszorg steeds meer vorm beginnen te krijgen en de relatie met andere zorgprofessionals ook steeds nadrukkelijker in beeld komt.

Sinds 2012 ben ik als docent-onderzoeker  werkzaam binnen het Saxion voor de opleiding fysiotherapie en de Master opleiding Musculoskeletaal (profiel sport en manueel therapie). Daarnaast ben ik sinds 4 jaar actief als voorzitter van het RNT (Rugnetwerk Twente), waar de kwaliteit van zorg voor mensen met wervelkolom gerelateerde klachten voorop staat!  Dit doen wij in samenwerking met diverse specialisten van  o.a. het OCON en het MST.

 

Naast de baan ( als docent) wil ik mijn directe patiënten contact behouden en start  vanaf augustus 2017 twee dagen  in de praktijk Fysiocare Pley te Wierden.